Att skriva en så kallad uppsats

Hej!
Först vill jag inleda med:
- Jag avskyr fotnoter. Speciellt när läraren tvingar mig att fotnotera på ett helt annat OBEGRIPLIGT sätt.
- Den här uppsatsen. Ja den är speciell.
 
Nu då?
Well. Uppsatsens mitt-del är klar. G och M ska bara skriva klart sina, och korrigera fotnoterna (såklart, hur kan jag nästan glömma dem?!). Sen ska denna jävelskap skickas in (tror jag?) och efter det ska ett manus göra av vad man ska stå där och säga på konferensen. Låter seriöst? jotack. Detta manus ska också skickas in, funderar starkt på att skicka in värsta Nalle Puh-talet så kan han bli rejält förvånad när jag går off-script på konferansen på tordag och pratar om rasism istället. hehe :3
 
Nej men. Det är inte en gnutta kärlek i denna uppsats, men en förbannat mycket hat. Mot lärarens påhitt, mot rasismen och mot USAs förhållande till ras och segregering under 60-talet. Kan ju inte bli annat än ett toppenrecept? Riiight?
 
Jag borde sätta mig ner och påbörja en layout för powerpointen, så vi har den gjort. Och skriva mitt manus så jag har någonting att öva på. Hmmm. Vill inte riktigt.
 
Nu till något kul!
Jag fyller år imorgon! 21 bast och jag får därmed supa i USA. Perfa inför New York-resan nästa år, hehe :D Nej men, det blir en lugn dag med min fina, mamma kommer över på fika och på kvällen ska jag och hjärtat ut på restaurang innan vi rullar hem sen. Mys, ser fram emot det!

From happy go happy till mad as hell.

Idag har jag blivit mega superlycklig över att jag kirrat ett andra sommarjobb där jag hoppar in på timmar i sommar. Cashflow!
Sen har jag även blivit "utvald" att vara tentamensvakt (utvald och utvald, jag ansökte och därefter utvald!) i höst. Skoj skoj!
 
Sen pluggat lite, påbörjat skriva min del av uppsatsen och tja... det funkar nog.
Sen blev jag arg. riktigt jävla arg.
En lärare vägrar acceptera vår idé på denna konferans och totalsågar oss hela tiden fast det vi gör ÄR bra?! Är fan olagligt att favorisera såhär. *bitter*. Vi får la visa honom att vi kan detta på konferansen nästa vecka. Punk på det.
 
Nu ska jag dock hets-titta filmerna och analysera dem assnabbt, sen börja skriva (ordbajsa) min text och utöka det. Hmm. Blir intressant det här.

EU valet 2014

Idag är en lång dag, för idag är det VALDAG!
Idag röstar Svenska folket (och större delen av EUs medlemsländer) till vilka som kommer sitta med där de kommande 5 åren.
Min röst hamnade på mitt älskade Moderaterna och ett personkryss på Fjellner. Jotack!
Ett EU där fokus ska ligga på öppenhet, kompetens och avgiftsfrihet!
 
Vet att många inte håller med mig om detta - but it's your loss. Not mine! (typ.)
 
Har suttit i 4h i vallokalen nu, at the moment är jag hemma och har 2h paus. Ska däremot snart röra mig tillbaka till vallokalen fast jag börjar vid 14, men ska äta min sallad som jag beställt och tat lugnt i solen.
Hjärtat och Mira har dragit över till Öland för dagen för att fira hans mamma på Mors dag. Jag sa grattis till mamma igår - misson accomplished!
 
Mjah. planen att plugga lite verkar inte slå igenom riktigt.... Men ska försöka läsa mina artiklar nu.
Toodluu!