Tentahets och feberfrossa

Tentahetsen har satt igång. Läsa läsa läsa och försöka förstå någonting därimellan.

och mitt i allt så sitter jag hemma med 39graders feber, världens frossa och huvudvärk.
Fan det går bra nu!

Imorgon smäller det. Well, kommer antagligen kännas som att jag kör in huvudet rakt in i en betongvägg eller liknande. Alltid lika mysigt. Tenta 08-12. MYSIGT!
Hatfaktor på morgontentor.

___________

Har iaf idag varit och handlat lite prylar på ikea, bland annat köpt 2 växter till lägenheten, och fler lär det bli! Sen massvis med mat på city gross. Finally liksom.
Sen bar det av till Biltema för att ställa dem mot väggen om VAD som händer med min sönderrostade cykel. Nej men gud så trevligt att ingen av de två jag BORDE prata med var där. Fick iaf tag på 'dagens-ansvariga' och han hjälpte mig enormt. Så visst skulle jag ha en sproilans ny cykel - jo man tackar.
Problemet: min cykelmodell finns inte kvar.

Så in the end så får jag en helt annan modell, slipper betala mellanskillnaden till denna dyrare, lättare, bättre och snyggare cykel + jag får den monterad.
Fan så härligt!
Mamma ska hämta upp den runt halv tolv-tolv imorgon medan jag är på tentan, och dumpa den i min lägenhet innan hon ska jobba. Mucho nice!
Naej.... nu kanske jag borde ha fokus på texten igen. Ni vet att jag lever, men knappt!

Ibland ska man vara nyttig(halvt)

Har pluggat större delen av dagen idag. Fyfan vad jag är bra!

Och nu ikväll har jag tryckt i mig den nyttigaste middagen på länge tror jag?
Kycklingsallad bestående av isbergssallad, tomat, gurka och kyckling såklart!
Till det lite creme fraische och lite vitlöksbaugette.

Gott som fan!

Fast, hehe, jag har haft ett enormt godissug hela dagen idag, så påväg hem från expen nu på kvällen köpte jag massvis med godis!!
Är det tenta så är det!

Dock är jag proppmätt nu.
Lär väl äta godiset inatt någon gång... Haha :)
Nu: se klart VD avsnitten jag missat, sen plugga vidare :)

Pluggnatt <3

Som vanligt så sparas nätterna till plugg inför tentan.
Känns skitkul! Typ.

Speciellt när jag sitter hemma och är superduperproppmätt och har druckit cola. Jag dricker annars inte cola. Inte alls.

Har 8 kapitel att läsa igenom helst några ggr innan tentan. Well.. i alla fall en gång tänker jag plöja igenom dem! Det. Ska. Bara. Gå.!

Kommer belöna mig efter varje kapitel med något avsnitt från någon av de serierna som jag följer. Har några att ta igen på since jag inte kollat på ett enda avsnitt sen Jönköpings-resan... hehe. Kaos.

Nu borde jag dock sätta fart ordentligt med plugget. Medan energin finns där (den kommer ju försvinna när jag väl börjar läsa känner jag på mig...).
Tjingeling