Kårval, tapeter och Valborg

hmm bättring!

Good news folks!
Jag blev invald i kåren!
Glädjetjut och volter...nåja. Jag är i alla fall lycklig och den 1 juni tillträder jag som Ledamot Projekt i Kalmar för Linnéstudenterna.
Kan ju inte bli annat än bra! :D
 
annars då? inlämningsuppgifter, plugg, kursstart och en tenta från år 1 coming up nu på fredag (jag pluggar as we speak, märks inte det?).
 
Lite kaos men jag supertrivs. Och lägenheten är snart klar, haha! Känns fan inte som att vi kommer någon vart med tapetseringen då vi haft paus i drygt 4 dagar från tapetlim och tapeter. Men snart klara. Bara 1 ½ vägg kvar i vardagsrummet så det borde gå fort kan man ju hoppas...
 
Idag är det Valborgsmässoafton!
När D kommer hem från jobbet ska han, jag och Mira gå till Lindö och möta upp alla andra studenter och "fira" lite eller vad man nu ska säga. Mira ska få socialisera sig, så köttbullar tas med!
 
Sen ska vi hem, tapetsera klart vid nätverksuttaget som är lite bökigt och mer tentaplugg så att jag klarar skiten nu på fredag.

Nästa vecka på torsdag morgon åker jag coh resten av delegationen till Norrköping för FUMet. Snacka om att vara galet taggad på livet (helgen)!! Well well.. nu kallar Todorov, Midgley, McPherson och Browning på mig [das kurslitteratur]. Toodles!

Genier behärskar kaos

Lägenheten börjar bli fin nu, kaosartat vardagsrum då bara 2/3 av rummet är tapetserat hitills... en bit på väg är vi i alla fall!
Det hinner hur som haver bli klart tills inflyttningsfesten, vilken jag längtar till något enormt.
Alltså...vår lägenhet. Fantastisk känsla!

Idag ska jag valsa runt med dammsugaren och moppen, ser förjävligt ut och Mira hjälper inte direkt till nu när hon fäller underhår som tusan (tack vovven, verkligen...).
Älsklingen kommer hem runt 4-ish, sen får vi besök efter 5-snåret. Mys! 

Mira och jag har hitills tillbringat dagen framför datorn kollandes ikapp på serier. Har tyvärr snöat in på mitt Prisonbreak-tittande och pokémon-nördande på Netflix lite allt för mycket så mina övriga serier har kommit i skymundan. Har plöjt igenom 6st 40min-avsnitt tills nu i alla fall. Men ska inte kolla mer serier just nu, måste få saker gjorda också (typ...plugga eller något,...).

På fredag ska vi inhandla säng(!!!) (alltså större säng än 120-sängen vi sover i nu), skrivbord och småfix. Och storhandla mat. Mumma!
Och skriva matlista för veckan. Det där med att planera middagar och luncher är inte riktigt min och Ds grej om jag ska vara ärlig... Men vi måste bättra på oss om detta!
 
Annars då? Förkylningen går mot det bättre, har en förjävla hosta och jag har börjat trovas med fransförlängningen som jag gjorde. Funderar dock på att köra på tunnare fransar nästa gång än denna tjocka variant jag har i nu (nej jag har inga bilder på detta). Öhh.
What more?
Jag börjar tröttna på spackel och tapeter rätt rejält nu.

Sjukstuga återigen...

Jag sa till mig själv i början av året att jag banne mig ska räkna alla friska dagar jag har på ett år. Tror ni jag har gjort det? Nope.
Men med andra ord är jag sjuk igen och har varit det sen söndags kväll.

Dunderförkylning från helvetet och idag har allting satt sig på halsen. Dör lite för varje hostning. Men hjärtat har köpt hem piggelin som lindrar lite.... får hoppas att det går över snart!

Jag har alltså legat hemma sjuk sen i söndags och avskyr det mer än någonsin.
Hjärtat har dock köpt hem piggelin och det lindrar lite för stunden. Uh hoppas det går över snart i alla fall.
 
jag har bara legat i soffan under ett täcke och kollat på Pokémon typ. Är så förbannad på mitt immunförsvar. Usch.