Att vara sjuk på nollningen

Idag var det dag 3 på nollningen. Även denna dagen är jag supersjuk.
Det finns inget alternativ för mig att vara hemma och vila upp mig- jag vill vara med!

Just nu har jag en förjävlig hosta bara... den gör jätteont tyvärr. Och just ikväll en sprängande huvudvärk.

Planen för idag var bara att sitta på expen och ha hand om kassan, men så blev det inte riktigt. Kom hem strax efter 17 (åkte så jag var inne på expen 14...) och har så sjukt ont i huvudet. Det här med att jag måste plugga inför tentan imorgon bitti låter som att det kommer gå superduperbra... eller?

Plus att jag ska ta en sväng förbi vc, helst på fredag... lite saker att kolla upp om vi säger så. Känns så sugit att vara såhär sjuk ytterligare en nollning. Ingen ork till någonting och jag kan inte delta som alla andra (inte för att det hindrar mig något när det gäller att anstränga sig mycket, hehe).

Nej, nu ska jag stänga ner datorn. Plugga tills jag känner att allting sitter. Sen duscha och tillsist sova. Inatt blev det inte mycket sömn pga mardrömmar och en drös vidriga gräshoppor... uuuh!

Fingers crossed imorgon!

Superdupersjuk

Idag har jag bara sovit, sovit och sovit. Förkylningen som jag har i kroppen dödar mig långsamt känns det som. Helt slut och känner mig allmänt äcklig. Uh.

Lyckades vid halv 8 ta mig till maxi för att handla lite mat och såna där onyttigheter som man behöver när man är sjuk. Typ glass, godis, gifflar....

Nu har jag precis fått i mig dagens första måltid och ligger och kollar på Pretty Woman. Imorgon drar nollningen igång, jag skulle jobbat med kåren men då jag är sjuk har jag avanmält mig, kanske dyker upp på IDéHuS samling - allt beror på hur jag mår. Uuh.

Nu kör vi.

Den senaste veckan, eller vafan, ända sen jag kom hem så har jag sovit uruselt i min säng. Känns verkligen hemskt. Att inte sova bra på en vecka lämnar sina spår under ögonen om vi säger så....
Okej jag har ont, jag börjar nog bli sjuk, och jag går nu på penicillin (en historia för sig), men hoppas verkligen att det vänder nu. Vill ju sova!

Idag har jag dock haft full rulle, så stort engagemang i allt förutom mina egna studier. bättring! Ska bara fixa lite till här på expen, sen åka och handla vin och lite annat, sen hem och plugga (vila lite också kanske). Sen ska jag dricka det där vinet. Den ni. Det lär behövas....
Ikväll kommer A hem till mig, vi ska prata. Och dricka vin. Och förhoppningsvis glömmer jag bort att jag mår riktigt kasst egentligen?

Nu längtar jag till imorgon kväll då jag ska på möte, sen fredag har jag möte, sen lördag utbildning hela dagen och efter det grillning i stora lass (dresscode: ovven <3), söndag nitendo64 med mariocart med C och S. Sen NOLLNING!

ni kan ju inte räkna med att jag är så värt social på 2 veckor framåt iaf..

Så förutom alla möten och nollningen och skolstart som jag räknar ner till, så räknar jag ner till tatueringstiden den 20 september. Woop. Det här ska bli en bra höst nu.