Hej på er!

Det har varit mycket jobb på sistonde. Och mycket demokratiteorier om man kollar på kurslitteraturen.
Sitter och försöker planera hundarnas och min träning i höst. Glen fick tyvärr C-höfter vid höftrötngen (men fria armbågar) så honom ska vi bygga upp muskler på och sen troligen röntga om honom. Miris behöver få upp flåset och bygga muskler på bringa och framben, hon är svag där vilket gör att hon inte riktigt orkar hoppa så högt i agilityträningen som hon behöver.
 
Lite knixigt det där med två hundar med så olika behov. Hm.
 
Annars då? Glen har börjat lära sig några nya trick riktigt galant. Det ena är "mellan" då han går slalom mellan benen. Det börjar se riktigt snyggt ut! Sen har D börjar lära in "bump" (för fistbump) som han börjar haja. Det är vacker tass fast med fokus att möta knogen. Vet inte vem som är mest exalterad av den träningen, D eller Glen ;)
 
Dammråttorna? Jorå de växer aktivt på en vecka här i lägenheten, ska ta en vals med snabeldraken (dammsugaren dvs) så deras avel tar stopp en aning.
Skanskas grustag gör ett besök i hallen dagligen. Mindre mysigt. Men det är väl för att hösten är här I guess.

Reumatismen? Vi pratar inte om den.
Nu ska jag ut med hundarna, sen kanske, men bara kanske, tar jag cykeln och Glen och ger mig ut på en provrunda i spåret. Expanderlina och sele blir det för herrns skull. Och jag ska inhandla en hjälm. Sådetså.