Är nästan aldrig hemma längre...

en sån jävla tur att jag har suveräna hundvakter och en sambo som ställer upp i vått och torrt fast han knappt fått se mig de senaste dagarna. Det har varit tidiga mornar och sena kvällar.
ska jag vara ärlig så har jag så himla himla kul när jag är iväg och ränner - men jag vill ändå vara hemma med min kärlek... knepigt.
 
Anyhow! Nu har min höst börjat på allvar! Mejl skickas dagligen, kurslitteraturen är beställd för statsvetenskap 2 och för distanskursen lånas det från UB! Kan ju inte bli bättre. Igår var även vi i Linnéstudenterna iväg på kick-off på Stufvenäs Gästgiveri och hade konferens. Självfallet klämde vi in lite SPA-tid också. BÄSTA!
Är så himlans himla pepp för hösten, galet!

På måndag börjar nollningen., Då kommer jag och Mira ränna runt lite överallt och ingenstans dagarna i ändå. Tror minsann att en liten voffsing kommer vara tröttis <3
Ska dock bli skönt att inte "kunna" dricka apmycket. Man kan ha kul nykter, men ändå. Vill ju inte bli allt för oredlig med en liten terrier i koppel som jag måste ta hand om. Men det ska bli kul!
 
Det bästa av allt denna helg:
Bästaste Bällsusen bor nu 1h och 15 minuter ifrån mig i Växjö!!!!!!!!!! Kan inte fatta det ännu... åååh bästa bästa bääästa!!! Blir till att ta ett par besök i växjö under hösten. så pepp!!!
 
Nu ska jag däremot bli mindre pepp och ta hand om tvätten innan min fyrbenta vän vill gå ut och gå.
 
Toodleluuu

so much is happening right now.

Det har varit IronMan Kalmar i helgen. Jag har haft en av mina bästa vänner boendes hos mig denna helg. Ni måste ju förstå att jag inte sitter vid datorn då?
Helgen har gett mig en sån smärta i fötter och ben av att ha stått och gått så mycket som jag gjort. Men den har varit fantastisk också!
M blev tyvärr stoppad i t2 när hon skulle byta till löpningen- 65sekunder för sent in tyvärr... Men nästa år då jävlar!!

Jag lämnade av henne på flygplatsen i söndags, smärtar att säga "vi ses om ett år".. men det har börjat bli en vana nu (tyvärr).
På lördag flyttar Bällsus ner till växjö! Alltså ni hajar inte peppen jag har just nu, helt crazy!
På fredag ska jag på kick-off med Linnéstudenterna, ut till Stufvenäs Gästgiveri för konferens, mat och spa. hell yeah! Världens bästa studentkår! <3
 
jag just nu då?
Well, reumatismen spökar som alltid vid väderväxlingar. så jag hatar mer eller mindre vardagen just nu. Shoppat kläder har jag gjort, så snart är jag helnöjd med garderoben!
Nu längtar jag bara tills skolan börjar igen, kalendern är uppdaterad och böckerna ska jag beställa ikväll tror jag (annarsa blir det imorgon!). Jag vill ha lite rutiner in i vardagen nu! 
Funderar på att dra mig till gymmet imorgon, beroende på hur illamåendet är. Inte varit tipptopp på drygt en vecka så vågar inte pusha mig själv riktigt...
 
Anyhow, ville mest slinka in här och säga hej och att jag lever. Snart får jag äntligen tillbaka rutiner i mitt liv <3

Klockan är 7:40 på torsdagsmorgonen

God morgon bloggvänner!
Jag borde förtjäna en guldstjärna fär mina uppdateringar tycker jag allt! Pfft

Anyhow! Ni måste ställa er frågan om varför jag är vaken så här tidigt? Jo, jag vaknar ju vid halv 7 varje morgon oavsett hur lite jag sovit mindre bra...
Men idag är det kårstyrelsemöte med Linnéstudenterna hela dagen! Mira ska vara hos en i styrelsen som bor granne med kontoret (bra med omväxling för damen!)
Tydligen är det jag som ska skriva protokollet... De vet inte riktigt vad de gett sig in på tror jag... Hehe

Igårkväll var en trevlig kväll! Vi åkte över till öland då solen och värmen tryckt undan regnet och sedan spelade vi minigolf med min mamma, syster, sambo och bebis (han skrattade mest åt oss men ja...). Efte det åkte vi hem till mamma för att grilla. Jag drack vin som var sjukligt gott och var vrålhungrig. Bra kombo. Sen fick vi ääääntligen mat och det var en väldigt trevlig kväll. Vi åkte strax efter 22 från mamma så var hemma här runt halv elva. D behövde få sova då han åker så tidigt till jobbet, uh.

Ikväll kommer min älsklings Mich hit! Ironman närmar sig med stormsteg!!! :D så vi ska på race meeting direkt efter att hon landat, sen hem hit :3

Nej nu måste jag kila, tjingeling!