Nya tag!

Det mesta är rätt kasst just nu. Pluggmotivationen. Antalet piller per dag. Reumatismen. Vädret (okej inte idag, men annars).
Sen finns det såklart ljusglimtar. Typ...agilityträningen med hundarna! Bästa! :D
Har varit och tränat, samt tävlat hela helgen. Uuunderbart! Miris knep en bronsplats i small i klubbmästerskapet, den ni! Och Glen befinner sig äääntligen på en balanserad nivå, jag vet vart jag har honom nu inför nästa tävling (läs: nästa år). Skönt!
 
Idag är planen att inte diska. Inte städa. Inte rensa något helt onödigt. Mest plugga och komma igång med fanskapet. Jag hatar att jag skjuter upp allting alldeles för mycket. Men när det inte finns ork är det svårt att inte skjuta upp det. Men med mycket att göra presterar jag som bäst, så är det.
Sen ikväll blir det lite träning på klubben om jag sköter mig, sen blir det faktiskt vila för hundarna ett tag. Den här matten behöver nog lägga tid lite på gymmet och bygga kroppen. Får försöka strukturera in träning i vardagen igen. Hmm.
 
Jag har hittat en helt fab spellista på spotify i alla fall, så den spelas äntligen ur högtalarna på datorn nu när D inte är hemma (annars är det hörlurar som gäller... avskyr då de trycker in glasögonen i huvudet...).
Så, tjingelingens för nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: