Däckad av förkylning

Har legat däckad heeeela helgen i någon äcklig förkylning så nu går jag runt med en huvudvörk som starkt påminner oomm en bakfylla efter en rejält lyckad (alt. misslyckad) festhelg. Mindre trevligt.

Men idag var jag på kursstarten för sista delkursen på det här programmet! Så sjukt nöjd över att jag orkade ta mig dit med rejäl feber i bagaget från i helgen o typ ingen mat. Men idag har jag varit feberfri!! Tjohoo! 
Pratade med läraren också om valet av ämne inför C-uppsatsen, tyvörr hade han inte tid idag (suck) men han skulle ta sig tiden imorgon. Håller tummarna att han godkänner ämnet sspå jag kan sätta igång med all informationshämtning inför PMet.

Annars då? Alldeles för sjukligt pepp på agility med båda lurvtussarna. Borde försöka omvandla den energin (får ju inte springa. Bläää!) till att plugga o göra något vettigare, men det vettesjutton ;) Har i alla fall gjort lite vettigt inför FUM, sådetså! Och mejlat massor med folk.

Nu tänkte jag dejta tandborsten och pyjamasen (läs: sambons gigantiska skräptröja som blivit min sjukoutfit ihop med ett par mjukisar). Godnatt!