Full rulle

Tjoho!

Idag vaknade jag med träningsvärk = jag vaknade med ett leende på läpparna!
Så skönt att kroppen reagerade på träningen så rejält trots att jag inte gav allt. Men det hindrade inte mig från att packa gymväskan idag också ;)

For iväg runt tjugo i tio, skulle på arbetsintervjun för sommarjobbet ju! På något sätt gick jag runt list-ordningen som vi var uppskriva i, fattar inte? Satte mig tydligen på "rätt" ställe ungefär. Aja!
Fick prata med samma snubbe som igår, lite frågor osv, sen fick jag prata med ytterligare en person ang vilka poster jag har sökt osv. Det kändes asbra! Får se hur det går. 
Har ju andra intervjuer inbokade i kalendern också...phew!

Efter intervjun gick jag bara runt huset och checkade in på gymmet! Kroppen sa ifrån lite men jag tog det lugnt. Kunde inte köra mage idag då alla maskiner var upptagna, så blev balans och sen hantel-träning. Har fått klartecken av min PT att jag får använda lösa vikter nu (hantlar, kettlebells osv) så bicepsen fick sig en genomgång. Skönt! Imorgon blir det vila, dels för att plugget kommer ivägen och måste prioriteras, får se om jag kan träna en timme på söndag då istället! :D


Idag säger vi grattis till frugan som har fått jobb! Woop! Bästa! <3

Nu ska jag äta lite glass och läsa ett stycke bok som jag och min grupp (bästa gruppen tror jag minsann) ska diskutera imorgon 16:15. Toodleuu