imorgon!

Vet ni en sak?
Man känner sig lagom däckad om man jobbat natt och nu ska till gymmet och köra ett pulshöjande pass med instruktören. hehe. Får se hur det går, lär krypa hem, kanske hinner somna om innan nästa pass ska påbörjas vid 22? :D
 
Mira mår bra, hon älskar vädret just nu men hatar både mig och D då hon inte får springa lös och dampa loss som hon alltid brukar göra annars. Snacka om att ha spring i benen om hon står och springer på samma ställe när hon är kopplad? haha!
 
Imorgon åker vi hem till Stockholm! Om jag längtar? Ooohja!! Ska bli härligt att visa min ölänning vart jag kommer ifrån och att Stockholm inte alltid är storstadsstress ;) Wish me luck! blir skönt att vara ledig lite från jobbet med, är rätt psykiskt påfrestande så att tänka på hur jag ska köra i innerstan blir rena rama avkopplingen ;) (hade aldrig sagt/skrivit detta för 2 år sen då jag övningskörde inne i stan.. haha!).
Sen klämmer vi in ett examensfirande för F hemma hos världens bästa gudföräldrar, blir skojj! Mira och D ska såklart med så det är en äventyrsfylld helg minsann!
 
Ska starta musiken, skriva en liten pack-lista. Slänga in tvätten och sen bege mig till gymmet. Mycket att göra :D