Finito!

Runt halv två inatt var all brödtext klar till uppsatsen. Fattar ni? All jävla brödtext. Det är nästan på pricken 12000ord (som är maxgräns) och jag är typ nöjd? 
De följande dagarna ska jag ägna mig åt att korrekturläsa manuskriptet och invänta kommentarer från min handledare samt ena bror som läser igenom helheten. Vi får se vad de tycker!
 
Känner inte den tryckande stressen längre. Kan kanske bero på att jag kan chilla lite mer med korrekturläsningen och småfixet och inte behöver tänka innehållsmässigt längre. Hur som haver känns det störtskönt! Nu är bara stressen och ångesten över fyllnadsvalet till kåren kvar. Vi får se hur det utvecklar sig på onsdag...
 
Idag ska jag lyckas dels vakna till liv, men också komma på ett abstract till uppsatsen. Det här med att översätta länsstyrelse och allt annat tjoffs på engelska - so not looking forward to it. Ska även boka bord till examensmiddagen som är nästa fredag(!!), mys! Mitt knä och min hand mår sådär. Inte ultimat att jag sitter och knapprar för fullt på tagentbordet. But a girl has to do what a girl has to do. Ungefär så.