Balans

Examen. Betyg. Jobb. Antagningsbesked. Flytt.
Det har hänt mycket sen början på juni, och jag börjar känna först nu att jag kan landa i tillvaron igen.
Vi har flyttat till en trea strax utanför Kalmar. Mer naturområden, mer lugn. Mer det som jag är van vid? Det får mig att längta hem till Stockholm och mina älskade förorter, samtidigt som jag bara vill vara här och nu tillsammans med D och våra fantastiska hundar <3
Det var längesen sist som jag kikade in här på bloggen. Mycket beror på att jag faktiskt inte suttit vid datorn. Alls. Hur skumt det än låter så har jag gjort så himlans mycket annat än att sita vid datorn. Varit ute mycket, jobbat lite för mycket och varit med min lilla familj!
 Till hösten påbörjar jag master-programmet i statsvetenskap. Troligen. Jag tänkte gå på infoträffen i början på september sen får vi se. Känns det lika oseriöst som kandidatprogrammet kommer jag att stryka min plats i klassen på stört, uh. Jag söker även jobb lite här och där, får se. Vissa är riktiga guldkorn som jag verkligen verkligen vill ha, andra lite "bara för att".
 Vi får se helt enkelt. Får jag ett jobb jag vill ha kommer jag totalstrunta i masterutbildningen, och då endast läsa upp de saknade hp som jag har för att få ut min kandidattitel.
 
Härnäst här i Kalmar väntas en agilitytävling i Mönsterås den 8/8 där båda lurvtussarna ska tävla. Så pepp på mina och Miras lopp då vi ska tävla agilityklass, med Glen startar jag för träningens skull. Han har lite för brottom, men är så duktig så!
Sen är det IronMan som alla andra år här nere i Kalmar. M kommer och bor hos oss och såklart kommer det hejjas något enormt på henne. Sen är det höst, och då får vi se då. Just nu behöver vi ta hand om hundarna och vår lägenhet som är lite smått kaosartad pga att vi inte plocka upp allting ännu. Det får ta den tid det tar.