Back on track folks!

Igår dampade jag ur REJÄLT på bredbandsbolaget (jävla fucktards) då de skickat mitt mobila bredband som jag ska ha HÄR I NYBRO till upplands Väsby. BRA DÄR. Ugh. Hatar dem verkligen.

Bara för mig att ringa ICA Format i Väsby, be dem returnera paketet, ringa Bredbandsbolaget och skälla på dem. Fucktards. Nu tar det en vecka YTTERLIGARE tills jag får mitt GRATIS mobila bredband för att idioterna inte installerat klart fibern tills våra inflyttningar.
SKITBRA.

Ringde min käre mor, hon bor ju närmast, desperat som jag är, behöver faktiskt internet, men hon svarade icke. Så ringde far min, 40 mil bort, men en ägare av ett mobilt internet.

Grinar som en tok och är så förbannad på äckelbredbandsbolagshelvetet och pappa lyckades få mig lugn (trust me, det är svårt), säger att han kan expressposta sitt mobila bredband (Kära älskade telia, welcome back) till mig så jag skulle ha det idag, fredag.
Mycket riktigt, idag 07:54 scannades paketet på postcentralen i Nybro, och hyresvärden kom upp med den strax efter halv 11.

Fantastiskt!!!

Så folket, jag är tillbaka, back on track, still standing. JAG LEVER.

(Fast ikväll är det Gigant-CAPS på nollningsschemat, är nog inte så levande ikväll.....)