Mycket rörigt

Idag har jag haft en klump i magen hela dagen. har varit så känslomässigt förvirrad att det inte är sant? Helt galet. Sov inne på toan inatt också pga allt illamående jag haft. Usch!
Som tur är så har det släppt nu.

Mycket dels pga stressen med valberedningen nu är över. Och för att IDéHuS har haft det mest givande mötet någonsin. Alla oklarheter som jag vet jag tidigare har nämnt i bloggen är utredda och vi har mål att uppnå. Att ha något man brinner för ska man aldrig sluta kämpa för. Det känns bra?
Eller alltså, jag är fortfarande förvirrad, och jag har grinat massvis idag. (Helt sinnessjukt mycket), men det är som en stor börda tillslut släppt?
Att allt är svart på vitt nu. Det får inte skita sig som det gjort hittills.
 - Öppen kommunikation och respekt. Nu kör vi.

Bloggen får en nystart. Jag får en nystart. Styrelsen får en nystart (igen). Vi ger det en till chans.
___

Men även om all stress med valberedningen och kårvalet, sen vi rett ut massvis med saker så är det ju fa-an att jag ska boka upp mig med ytterligare en grej. Nu är det nämligen så att jag är en av Linnéstudenternas delegater som åker på SFSFUM13 (Sveriges Förenade Studentkårer Fullmäktige) på torsdag vid lunch. Woop!
          Har sjukt mycket dokument att läsa igenom, samtidigt som jag måste tentaplugga inför tentan som är på torsdag 8-12. Eheh, mysigt! Dessutom så missar jag förFUMet i Örebro med vår delegation (som är Linnestudenterna, Örebro studentkår och Karlsskoga studentkår sammanslagna) pga tentan, så jag kommer bli briefad direkt när jag anläder i Örebro för att vara insatt. Delegationen kallas btw KLÖS.

Men det ska bli sjukt kul! Dock kommer jag ha 4 byten på vägen till Örebro och min hjärna kommer vara så sjukt överarbetad när helgen är slut. Men det här är bland det roligaste jag vet, så det är helt och hållet värt det! :D

Nu: städa lägenhet och sätta igång med plugget igen.