(Snart) 6 sprutor senare

Energin är snart, snaaaaart tillbaka i den nivån som jag hade innan min kropp svek mig (för sjuttioelftetusende gången). Imorgon ska jag ta spruta nr6 av cellgiftsäcklena. Nu låter det mer drastist än vad det är, det är en vanlig medicin för reumatiker - metoject heter det jag tar i injektionsform. Tabletterna heter metrothrexat vilket är den verksamma substansen.
Nästa vecka, den 29e ska jag till reumaavdelningen och ta blodprover för att se om levern klarar av dessa mediciner och prata om hur det går att ta sprutor. De har typ glömt att jag tagit dem när jag var mindre...menmen.
Jag är piggare överlag nu, och det är superskönt!
 
Dagsformen är desto sämre. Mitt hjärta har varit så otroooooligt generös att dela med sig av sin förkylning. Alla reumatiker med nedsatt immunförsvar tokääääälskar såna presenter. Är ju inte så att man blir helt sänkt eller så. Nejnej, inte alls. Urk.
Så helgen har spenderats liggande på soffan med x antal näsdukpaket, nässpray och en himla massa ynklande från mig. Hoppas bara jag blir bättre till julafton, lagom kul att vara som en ledsen elefant när man får gosa med alla syskonbarn på en och samma dag.

Idag har jag saker på agendan, men den främsta är att göra klart den eftersläpande uppgiften som jag har i skolan. Lite mer än halvvägs nu i alla fall! Otroooligt skönt, nu ska jag bara bli klar. Får se hur länge hjärnan orkar tänka statsvetenskapligt och teoretiskt. Fingers crossed.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: