Valborg

Tjo på er!
Ni kanske undrar hur denna eminenta student firar sitt valborg?
I soffan.
Med datorn i knät.
Pluggandes.
 
Japp. Precis så är det. I Kalmar finns det ingen direkt valborgs-tradition och vädret bokstavligen suger såatteh. Den här donnan vill inte vistas utomhus mer än när hundarna rastas och leker utomhus.
Men ärligt talat så har jag inte pluggat speciellt mycket idag. Energin har bara inte funnits där. Alls. Hemsk känsla. Och uppsatsen ska in snart...ehehe. (nej, stressyndromet har inte börjat komma ännu). Ska försöka läsa en bok som jag har och ta alla sidhänvisningar och den cirkusen innan boken måste lämnas tillbaka på lördag. Någon har reserverat min bok. Baah! Så går det när UB Kalmar bara tar in ett jävla exemplar av en bok som används i alla implementeringsbaserade uppsatser, dessutom på korttidslån (14 dagar istället för de ordinarie 30).
 
Däremot fick jag en förbannat bra känsla i magen när jag kollade min mejl! Jag satt och toksökte jobb i tisdags (= plöjde igenom alla aktuella och relevanta annonser på platsbanken för att se om någon vill anställa mig efter examen) och idag blev jag kallad till arbetsintervju!! Så jävla pepp! Tihi.
Annars då? Jo, Mira verkar ha tappat en skruv eller två och förstår iiingeeentiiiiiiiing vad jag säger till henne när vi försöker träna. Hepp. Så man får ryta till på skarpen och bara "hey, listen now you idiot", eller ja, den feelingen hur som haver. Men sen så! Försöker även få Glen att inte hoppa upp på min fantastiskt vackra beiga trenchcoat med sina gräsbefläckade och leriga tassar... går sådär om jag ska vara ärlig. Den får sig en tvätt i helgen!
 
Har även kommit underfund med att min kropp verkligen behöver reumatikermedicinen varje dag. Har medvetet inte tagit dem alls sen i söndags morse då jag vill se hur kroppen reagerar och om jag kan sänka dosen av panodil som får mig levandes varje dag. Men nej, kroppen vill tyvärr ha sina piller. Usch. Ska ta och ladda dosetten efter middagen så det är gjort. Jag är så dålig på att komma ihåg sånt.
 
Men nu ropar sambon att vi ska laga mat, yay!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: