En mardröm och för lite sömn

Mycket har hänt sen jag sist skrev.
Vi börjar med det absolut värsta som kunde hända. Det som krossade mitt hjärta totalt och höjde oron till nya nivåer.
 
Mira fick livmoderinflammation.
Det är seriöst det värsta som kunde hända i mitt liv. 1år och 2 veckor efter att Geisha tagits bort pga samma jävla anledning. Men Mira är ju bara 11 månader - det kan inte vara så.'
Well. Jo (in your face veterinärerna).
 
Mira slutade dricka vatten i den mängd hon alltid brukar, hon var inte lika arbetsvillig, undvek att bli lyft eller hoppade själv, och hade blodiga flytningar. In till veterinären, in på ultraljud (och raka lilla valpmagen <3) och sedär. Vätska i livmodern.
Veterinären frågade mig om jag hade tänkt att avla på Mira, svarade nej pga blandraserna i henne, sa dock att jag planerat att kastrera henne i augusti typ. Han sa att det behövdes skjutas fram en aning.
 
En aning var sisådär dagen efter ultraljudet. Jag och D åkte och lämnade in Mira, en operation var för mig självklarts och kosta vad det kosta vill - min bebis ska inte få lämna mig, inte än. Tårarna rann men Mira tog det med ro, djursjukhuset var jättekul för där bjöds det på pussar och mys och nya lukter. Vadå säga hejdå till matte? äh.
 
Sen jobbade jag, med oro i magen över hur op skulle gå. Men den gick bra. Detta var på tisdagen. På onsdagen fick vi hämta hem trattlisa som var en aningen drogad men nu mådde bra. Lättnaden. Det är lugnt som gäller i två veckor, tratten ska vara på i en vecka. Mira är väldigt anti allt det här som kallas 'lugnt'. Mer behöver jag inte säga om det... 
 
Sen jobbar jag och sliter på som en galning, på midsommarafton var det ett dygns-pass som gällde kl 10-10. Detta dygn spenderades vaken då min brukare inte mår så bra och inte ville sova, varken jag elelr min kollega fick sova en blund på hela passet. Underbart!. Kollapsade när jag kom hem 10:30 i lördags. Illamående, utmattad osv, bara grät. Men efter lite sömn mådde jag bättre :)
 
Idag kl22 ska jag iväg till jobbet igen, jobbar till 9 elelr 10 imorrn bitti, så förhoppningsvis får vi sova inatt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: