Kårval, tapeter och Valborg

hmm bättring!

Good news folks!
Jag blev invald i kåren!
Glädjetjut och volter...nåja. Jag är i alla fall lycklig och den 1 juni tillträder jag som Ledamot Projekt i Kalmar för Linnéstudenterna.
Kan ju inte bli annat än bra! :D
 
annars då? inlämningsuppgifter, plugg, kursstart och en tenta från år 1 coming up nu på fredag (jag pluggar as we speak, märks inte det?).
 
Lite kaos men jag supertrivs. Och lägenheten är snart klar, haha! Känns fan inte som att vi kommer någon vart med tapetseringen då vi haft paus i drygt 4 dagar från tapetlim och tapeter. Men snart klara. Bara 1 ½ vägg kvar i vardagsrummet så det borde gå fort kan man ju hoppas...
 
Idag är det Valborgsmässoafton!
När D kommer hem från jobbet ska han, jag och Mira gå till Lindö och möta upp alla andra studenter och "fira" lite eller vad man nu ska säga. Mira ska få socialisera sig, så köttbullar tas med!
 
Sen ska vi hem, tapetsera klart vid nätverksuttaget som är lite bökigt och mer tentaplugg så att jag klarar skiten nu på fredag.

Nästa vecka på torsdag morgon åker jag coh resten av delegationen till Norrköping för FUMet. Snacka om att vara galet taggad på livet (helgen)!! Well well.. nu kallar Todorov, Midgley, McPherson och Browning på mig [das kurslitteratur]. Toodles!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: